ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Είχαν ΑΓΙΟ! Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο των Ελλήνων διεθνών! (VIDEO)

2015-03-30 12:43

Είχαν ΑΓΙΟ! Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο των Ελλήνων διεθνών! (VIDEO)

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό και τραυματίες τους Γιάννη Φετφατζίδη, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Βαγγέλη Μόρα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/3) στην Βουδαπέστη.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Βαγγέλης Μόρας επέβαιναν σε ταξί το οποίο τους μετέφερε προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης προκειμένου να πετάξουν για την Ιταλία.

Ωστόσο στη διαδρομή ένα άλλο διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο ένας οδηγός και να τραυματιστούν οι 3 Έλληνες διεθνείς.

Οι παίκτες της Εθνικής διακομήσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι Φετφατζίδης και Μόρας μάλιστα έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. Ο πρώτος έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας".

Στη σχετική ενημέρωση ξεκαθαρίζεται πως δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους, καθώς αρχικά γράφτηκε πως ένας εκ των διεθνών νοσηλευόταν στην εντατική.

Πηγή: contra.gr