ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τι κρατά εκτός Εθνικής Σπανούλη και Περπέρογλου

2014-06-05 14:18

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη και τον Στράτο Περπέρογλου, όπως όλα δείχνουν, θα εμφανιστεί στα γήπεδα της Ισπανίας η Εθνική Ελλάδος στο προσεχές Μουντομπάσκετ.
 
Η απουσία των δυο διεθνών παικτών του Ολυμπιακού δεν οφείλεται στην κόντρα που μαίνεται το τελευταίο διάστημα μεταξύ της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» και της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ αλλά έχει να κάνει με… ιατρικούς λόγους και την συσσωρευμένη κόπωση που αισθάνονται οι δυο άσοι του Ολυμπιακού.   
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται εδώ και πολύ καιρό από πρόβλημα στο γόνατο (τενοντίτιδα) και έχει αποφασίσει να μην «συνοδεύσει» την ελληνική αποστολή στο Μουντομπάσκετ έτσι ώστε να ξεκουραστεί και να επιστρέψει 100% υγιής την νέα χρονιά.
 
Για λόγους ξεκούρασης, αλλά και τραυματισμών αναμένεται να μείνει εκτός Εθνικής και ο Στράτος Περπέρογλου, που όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Ο «Πέρπε» προέρχεται από γεμάτες σεζόν με Ολυμπιακό και Εθνική και θέλει να πάρει «ανάσες» αυτό το καλοκαίρι. 
 
 

 

https://www.topontiki.gr/