ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στον τελικό μετά από 40 χρόνια!

2014-05-01 17:13

Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο θα βρεθούν αντιμέτωπες πρώτη φορά σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι περιμένουν την μεγάλη μέρα (24 Μαϊου) για να μάθουν τον μεγάλο νικητή.

Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της η Τσέλσι αφού ο Φερνάντο Τόρες άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό, όμως η Ατλέτικο δεν τα παράτησε και έψαξε να βρει το τέρμα που θα της έδινε την ισοφάριση, και το πέτυχε. Ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο ο Λόπεθ με κεφαλιά έκανε το 1-1 δίνοντας ρυθμό και ενδιαφέρον στον αγώνα.
 
Στην επανάληψη οι παίκτες του Σιμενόνε έδειξαν θέληση και πίστη για την πρόκριση. Ο Ντιέγκο Κόστα κέρδισε πέναλτι στο 60ο λεπτό και έκανε το 2-1 κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως τέλος στις ελπίδες της Τσέλσι έβαλε ο Τουράν στο 72ο λεπτό διαμορφώνοντας το 3-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό.
 
Η νίκη αυτή δείχνει πως η Ατλέτικο είναι αποφασισμένη να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στην Ρεάλ του Ρονάλτο στις 24 Μαϊου.
 
ΤΣΕΛΣΙ: Σβάρτσερ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ (54’ Ετό), Νταβίντ Λουίς, Κέιχιλ, Τέρι, Γουίλιαν (77’ Σίρλε), Ραμίρες, Αθπιλικουέτα, Αζάρ, Τόρες (67’ Μπα)
 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Μιράντα, Μάριο Σουάρες, Τιάγκο, Αρντά Τουράν (84’ Κριστιάν Ροντρίγκες), Αντριάν Λόπεθ (66’ Ραούλ Γκαρσία), Κόκε, Ντιέγκο Κόστα (76’ Σόσα).

https://www.enet.gr/