ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκλογές ζήτησε ο Τσίπρας

2014-05-26 00:27

Προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία το συντομότερο δυνατό για να αποκατασταθεί η νομιμότητα, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Την Δευτέρα όλη η Ευρώπη θα μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Το σημερινό αποτέλεσμα διέλυσε κάθε πρόσχημα νομιμοποίησης της κυβέρνησης. Και ας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ο κ. Σαμαράς. Αν σήμερα είχαμε εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε 130 έδρες και η ΝΔ 69. Με τι ηθική νομιμοποίηση θα διαπραγματευθεί το χρέος και θα έρθει να επιβάλλει νέα μέτρα ο κ. Σαμαράς», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.  
 
«Αύριο όλη η Ευρώπη θα μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη σήμερα οι λαοί της Ευρώπης πανηγυρίζουν για την ήττα των μνημονίων, στον τόπο που η ευρωπαϊκή ηγεσία επέλεξε ως πειραματόζωο», ανέφερε ο Τσίπρας.  
 
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Χαιρετίζουμε αυτό το μεγάλο βήμα σημαντικού μέρους των πολιτών, που αψήφισε την τρομοκρατία και τις επεμβάσεις. Η πρώτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια αποφασιστική νίκη του λαού μας στην πορεία για την χειραφέτησή του. Ο λαός μας έδωσε εντολή να ανταποκριθούμε στο αίτημα των καιρών για τη συγκρότηση μιας πλατιάς συμμαχίας, που όχι μόνο θα κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές, αλλά θα αποτελέσει τη νέα μεγάλη πλειοψηφία». 

 

https://www.topontiki.gr