ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Ενώνουμε τη Δράμα» Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος

2014-05-27 21:04

Ευχαριστούμε από καρδιάς

Η Ανεξάρτητη Παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» ως η νέα Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ευχαριστούν από καρδιάς τους πολίτες του Δήμου Δράμας για την μεγάλη στήριξη και βοήθεια στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής.

Την μεγάλη νίκη της παράταξης μας την οφείλουμε αποκλειστικά στις Δραμινές και τους Δραμινούς.

Με την αγάπη του κόσμου κάναμε την μεγάλη ανατροπή.

Τις εκλογές τις κερδίσαμε γιατί είχαμε κοντά μας τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος  Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφορικά με την νίκη της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» δηλώνει τα εξής:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Η αγάπη σας, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, στα πρόσωπα όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μου, που την εκφράσατε και με την ψήφο σας στις εκλογές , μας γεμίζει με αισιοδοξία αλλά ταυτόχρονα με πολλές ευθύνες.

Δεσμευόμαστε απέναντι σε όλους τους πολίτες, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς, πως από  την πρώτη ημέρα που θα αναλάβουμε τα ινία του Δήμου,  θα έχουμε στο επίκεντρο ΠΑΝΤΑ τον πολίτη.

Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε η Δημοτική Αρχή  όλων των Δραμινών και ο Δήμος και οι υπηρεσίες  θα είναι στην διάθεση ΟΛΩΝ.

Δεσμευόμαστε πως δεν θα απογοητεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις  για το καλό του τόπου μας.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεργαστούμε εποικοδομητικά  με όλες της παρατάξεις των αντιπολιτεύσεων, διότι για μας οι αντιπαραθέσεις τελείωσαν το βράδυ της Κυριακής.

Οφείλουμε να συνεργαστούμε ΟΛΟΙ αρμονικά, για να φέρουμε τις μεγάλες αλλαγές στο Δήμο μας.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλες και όλους σας.

Μαζί θα πορευτούμε, μαζί θα αγωνιστούμε, μαζί θα ρίξουμε τα θεμέλια για να δημιουργήσουμε τη Δράμα που όλοι οραματιζόμαστε.

Ενώσαμε τη Δράμα, τις Δραμινές και τους Δραμινούς.